EV Voertuigen

BCF Mobiliteit heeft de nodige expertise en bergingsmateriaal om elektrische voertuigen zo veilig mogelijk te bergen, stallen en transporteren.

BCF Mobiliteit EV voertuigen

EV expertise in heel Friesland!

BCF Mobiliteit is gespecialiseerd in het verlenen van pechhulpen door heel Friesland. Onze pechhulp specialisten staan dag en nacht in de startblokken om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Met onze pechhulp voertuigen rijden wij over de Friese wegen. Pechhulp nodig? Wij helpen direct!

Staat u nú met autopech in Heerenveen, Leeuwarden, Sneek, Drachten, Beetsterzwaag, Grou, lemmer, Joure of Franeker? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

EV Voertuigen Bergen ?

Elektrische voertuigen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Dit mede door de bereikbaarder voor vele bedrijven en particulieren, helaas brengen deze elektrische voertuigen wel extra risico’s met zich mee bij een ongeval of defect.

Bij een grote impact, schade of technische storing is het belangrijk om de juiste assistentie te kunnen bieden. BCF Mobiliteit heeft de nodige expertise en gereedschap om deze elektrische voertuigen zo veilig als mogelijk te bergen, stallen en transporteren.

Veilig stalling

Na een impact dienen elektrische voertuigen veilig gestald te worden. Wij zorgen onmiddellijk voor voldoende buffer ruimte om de voertuigen, bereikbaarheid voor de brandweer en een locatie waar de schade expertise zo veilig mogelijk afgehandeld kan worden.

Onze stallingsservice is geschikt voor:

  • Verzekeringsmaatschappijen
  • Alarmcentrales
  • Gemeenten
  • Provincie
  • Schade expertise
BCF Mobiliteit Bluscontainer
BCF Blusdeken
BCF Mobiliteit Dompel Container

Op zoek naar een partner voor EV voertuigen in Friesland?

 Wij bieden provincie, gemeente en bedrijven graag een oplossing op maat!

EV voertuig Robot

Onze car mover is in staat op elektrische voertuigen veilig te verplaatsen. Ideaal wanneer het voertuig opgehaald dient te worden vanaf moeilijk bereikbare locaties of parkeergarages.

Volledig geblokkeerd, het accupakket volledig ontladen of staat de auto in storing? Wij hebben de juiste materialen en gereedschappen of EV voertuigen veilig en snel te verplaatsen.

Parkeergarage’s

Steeds meer openbare parkeerplaatsen zijn voorzien van laadpalen voor elektrische voertuigen. Voertuigen die in een ondergrondse parkeerkelder of een bovengrondse parkeergarage aan de lader staan zijn bij calamiteiten moeilijker te bereiken en al helemaal moeilijker te verplaatsen.

Mocht er een calamiteit in een parkeergarage ontstaan, is het belangrijk om de voertuigen er zo snel mogelijk uit te bergen en veilig af te voeren. Voor elektrische voertuigen kunnen wij ons materiaal zoals de dompelcontainer, blusdeken of robot car mover inzetten. Wij kijken graag preventief mee naar de juiste mogelijkheden.

BCF Mobiliteit ID Buzz parkeergarage

Vestigingen

BCF Mobiliteit vestiging

BCF Mobiliteit
Heerenveen

Bezoekadres:
Leeuwarderstraatweg 105
8441 PK Heerenveen

Telefoonnummer:
058 – 30 30 125

BCF Mobiliteit
Leeuwarden

Bezoekadres:
Morseweg 9
8912 BG Leeuwarden

Telefoonnummer:
058 – 30 30 125

BCF Mobiliteit
Beetsterzwaag

Bezoekadres:
Hoofdstraat 110
9244 CR Beetsterzwaag

Telefoonnummer:
058 – 30 30 125

BCF Mobiliteit
Sneek

Bezoekadres:
Frittemaleane 2
8605 CH Sneek

Telefoonnummer:
058 – 30 30 125

Werken bij

Ben jij een echte berger? Versterk ons team en ga er elke dag op uit met de modernste materialen. Geen dag hetzelfde.

Bekijk snel onze werkzaamheden.